UvA Minormarkt

19. April 2018 @ 16:00 - 18:00

Kostenlos

Weet jij al welke minor je wilt gaan doen in het tweede en derde jaar van je bachelor? Begin op tijd met je te oriënteren. Kom naar de UvA Minormarkt op 19 april. Ontmoet de mensen achter de minors, stel al je vragen en ontdek wat bij je past.

Met een minor kun je je verdiepen binnen je eigen vakgebied. Of je kiest juist voor een minor buiten je vakgebied, om je kennis te verbreden. Een minor kan je ook toegang geven tot een bepaalde master.

• Op de UvA Minormarkt zijn bijna alle UvA-minors aanwezig (zo’n 145 minors). Je kunt al je vragen stellen over inhoud en toelating aan  docenten, studenten, studieadviseurs en loopbaanadviseurs.
  • Ook kun je daarnaast korte presentaties (pitches) bijwonen van verschillende minors.
  • Kom onder het genot van een hapje kennismaken met ons minoraanbod van volgend studiejaar!

Meer informatie over de UvA Minormarkt

Datum: