UvA zomerschool „Talen en cultuur“

13. August 2018 - 17. August 2018

Talen en cultuur in een zomerse setting in Amsterdam!

Zit jij in 4, 5 of 6 vwo, of ben je (aankomend) student en heb je belangstelling voor taal en cultuur? Kom dan van 13 tot en met 17 augustus 2018 naar de UvA zomerschool „Talen en cultuur“.

Je kunt kiezen uit verschillende talen (waaronder Duits) en volgt daarvan een week lang taalverwervingslessen. Naast die lessen in de taal van je keuze zijn er overkoepelende colleges die je met alle deelnemers volgt. Deze colleges gaan over culturele aspecten als religie, kunst, muziek, theater en nationale identiteit. In de namiddag of avond zijn er gezamenlijke activiteiten als een bezoek aan een museum, een diner en een filmavond. Er is geen speciale voorkennis vereist. Aanmelden kan vanaf begin april.

Krijg alvast een indruk: bekijk het programma van de zomerschool vorig jaar

Alle verdere informatie over de Zomerschool in 2018.

Beginn:
13. August 2018